Home » Blog » New blanket

New blanket

Published on 25 February 2020 at 15:54

A new blanket is on its way

Een nieuwe deken is onderweg


«   »

Add comment

Comments

Irma
2 years ago

Hallo Bianca,

Is er ook een nederlandse uitgeschreven versie van jouw paralel deken in pdf uitgeschreven?

Met vriendelijke groet Irma de Haan Nagelhout

Bianca's Crochet Palce
2 years ago

Hallo Irma,

Goed dat je met deze vraag komt.
Dit is mijn echte aller eerste geschreven patroon op PDF en hij is er nu alleen in de US termen.
Als er veel meer vraag komt voor dit patroon in het Nederlands dan moet ik ervoor gaan zitten om hem ook in het Nederlands te gaan schrijven. Ik hoop dat als je besluit het patroon van mij over te nemen je een heel eind op weg komt samen met mijn tutorial filmpjes en dan denk ik dat je een heel eind komt. Groetjes, Bianca